China supplier solusi pipa: www.Eepownmetals.com

Supplier solusi pipa China

Pipa Baja Paduan Kab


Lembaran Baja Paduan

Katup Baja Paduan

Paduan Baja Bar

Flange Baja Paduan

Pipa Baja Paduan Kab Lembaran Baja Paduan Katup Baja Paduan Paduan Baja Bar Flange Baja Paduan
Pipa paduan tubular kanthi persentase sing luwih dhuwur, tinimbang pipa baja karbon standar. Plat paduan, sawetara utawa jumlah minimal unsur paduan kayata nikel, molibdenum, kromium, vanadium, lsp. Katup paduan minangka piranti sing ngatur, ngarahake utawa ngontrol aliran cairan kanthi mbukak, nutup. Alloy bar, sawetara utawa jumlah minimal saka unsur alloying kayata nikel, molybdenum, kromium, vanadium, etc. Bahan flange paduan (chrome-moly) nduweni isi krom lan molibdenum sing luwih dhuwur tinimbang flang baja karbon.

Fitting Baja Paduan

Plat Baja Paduan

Karet Baja Ingot

Karet Baja kanggogingsul

Karet Baja Cepets

Fitting Baja Paduan Plat Baja Paduan Ingot Baja Paduan Tempa Baja Paduan Pengikat Baja Paduan
Pipa baja paduan kelengkapan: Titanium kaos kaki, Titanium siku, Titanium pengurang, Titanium topi, Titanium stub ends. The Alloy piring baja warata lan persegi dowo, kang bisa mbalek langsung utawa Cut saka Strip baja alloy sudhut. Ingot alloy kawangun dening pouring baja molten menyang jamur liwat ladle. Tempa baja paduan nuduhake workpiece utawa kothong dijupuk dening forging ewah-ewahan bentuk saka alloy baja kosong. Paduan stelu fastener minangka istilah umum kanggo njlèntrèhaké barang sing digunakake minangka pamblokiran kanggo nyekel barang-barang liyane.

PRODUKSI IN-HOUSE

Epower Metals minangka produser terintegrasi kanthi operasi inspeksi tempa, mesin lan perakitan ing omah. Kabeh peralatan dhukungan sing dibutuhake kalebu toko die forge sing bisa digawe ing omah ana ing fasilitas iki.

DESIGN CUSTOM

Kabeh produk ketemu Standar Global kayata ASTM, API, ASME, MSS, DIN, ANSI. Ukuran khusus lan syarat khusus kasedhiya karo Epower Metals.

KOMPONEN PIPA

Epower Metals duwe tim sing berpengalaman banget ing ngembangake & ngrancang komponen pipa paling umum sing ditrapake ing Industri Minyak, Gas, Petrokimia & Pembangkit Listrik. Komponen sing beda-beda kanthi desain lan materi khusus bisa uga.

TRANSAKSI AMAN

Www.epowermetals.com duwe kemitraan jangka panjang lan strategis karo lembaga teknik, pabrikan, perusahaan logistik dll.

Products

BABAGAN AWAKE DHEWE

Logam daya

www.epowermetals.com nawakake macem-macem tabung lan pipa stainless, flanges lan fitting pipe. Kita bisa nawakake produk sing digawe khusus kanggo para pelanggan. Yen sampeyan kudu tuku produk tahan karat khusus, kita bisa nyedhiyakake produk sing cocog karo standar ISO 9001 lan teknologi metalurgi profesional bisa mbantu sampeyan nggawe pilihan sing tepat.

Produk kita diekspor menyang Asia Timur, Eropa, Amerika, Afrika lan negara rong puluhan liyane. Kajaba iku, kita wis entuk reputasi apik ing lapangan fitting pipa Cina.

Epower Metals punika supplier anjog saka pipa stainless steelstainless steel flangestainless steel tutupstainless steel fitting pipa lan pengikat stainless steel produk. Sertifikasi lengkap kita produk diprodhuksi kanggo standar internasional lan kasedhiya kanggo rega murah. Kita ora bakal diantemi ing rega!

NewsMore

  • Pandhuan kanggo Milih Baja C-bagean Tengen

    Pandhuan kanggo Milih Baja C-bagean Tengen

    Apa bagean C? Baja bagean AC minangka bagean baja kanthi potongan salib C-shaped, sing nduweni telung sisi lan mbentuk wangun "C". Bentuk kolom iki luwih lemah tinimbang kolom liyane, nanging uga nyuda biaya proyek kasebut, lan ...   Waca liyane

  • Sinau ing Forging Forming Incoloy 825 Nickel Base Alloy Flange

    Sinau ing Forging Forming Incoloy 825 Nickel Base Alloy Flange

    Incoloy 825 minangka solusi padhet nikel-wesi-kromium sing dikuatake kanthi molibdenum, tembaga lan titanium sing diciptakake dening American Special Metals. Paduan kasebut nduweni kemampuan kanggo nolak korosi stres ion klorida ing media asam lan uga wis ...   Waca liyane

  • Carane ngatasi bocor antarmuka flange

    Carane ngatasi bocor antarmuka flange

    Kacilakan bocor sing disebabake antarmuka flange ing pabrik petrokimia uga saya tambah akeh, nyebabake kerusakan gedhe kanggo operasi pabrik. Ing makalah iki, kita nganalisa penyebab bocor flange, ngenalake konsep manajemen flange, ngusulake pr ...   Waca liyane

  • Aplikasi Desain Fleksibel Pipa ing FPSO

    Aplikasi Desain Fleksibel Pipa ing FPSO

    Ing desain pipa kapal, kanggo nyegah pengaruh ekspansi termal lan kontraksi kadhemen saka pipa ing pipa, keluwesan pipa kudu dianggep nalika ngrancang pipa dawa; Ekspansi tikungan lan ekspansi ...   Waca liyane

FAQsMore

Apa solusi pipa oksigen?

Apa oksigen? Oksigen, rumus kimia O2, minangka gas sing ora ana warna, ora ana ambu lan rasa. Iku unsur paling KALUBÈRAN ing lumahing bumi. Iku indispensable kanggo paling urip ing bumi. Kita nyerep oksigen kanthi napas udara. Secara teknis, oksigen diekstrak saka proses pencairan udara, lan oksigen ... + Waca liyane

Solusi flange stainless steel

Apa solusi flange stainless steel? Flange stainless steel minangka solusi umum kanggo pambangunan sistem pipa. Padha awet, tahan karat lan gampang kanggo nginstal. Kajaba iku, stainless steel minangka bahan sing cukup murah, sing ndadekake pilihan sing menarik kanggo akeh kontraktor. ... + Waca liyane

Pandhuan lengkap kanggo sistem pipa

Apa sistem pipa? Sistem pipa digunakake kanggo ngeterake cairan utawa cairan liyane sing dibutuhake kanggo proses kimia antarane macem-macem peralatan lan pangguna pungkasan lan kalebu macem-macem komponen, kayata katup, fitting, alat ukur in-line, lan liya-liyane, sing diarani "sistem pipa". Piping bareng... + Waca liyane

Apa Solusi Pipa

Apa pipa baja? Pipa baja minangka jalur baja sing dawa kanthi bagean silang berongga lan ora ana sambungan periferal. Digunakake sacara wiyar ing Pabrik bagean struktural lan mechanical, kayata rod pengeboran lenga, shafts drive otomotif, pigura mancal lan scaffolding baja digunakake ing construction bangunan. Pip baja... + Waca liyane

Apa solusi flanges?

Apa flanges pipa? Flange pipa yaiku cakram, kerah utawa dering sing dipasang ing pipa kanggo nyedhiyakake dhukungan kekuatan sing luwih gedhe, plugging pipa utawa nyambungake luwih akeh item. Padha biasane gandheng utawa ngaco kanggo mburi pipo lan bolted bebarengan. Gasket dipasang ing antarane rong ... + Waca liyane

Apa solusi katup?

Apa iku katup? Ing sistem pipa fluida, katup minangka unsur kontrol sing fungsi utama kanggo ngisolasi peralatan lan sistem pipa, ngatur aliran, nyegah arus mundur, lan ngatur tekanan lan ngeculake. Katup bisa digunakake kanggo ngontrol aliran macem-macem jinis cairan kayata udara, banyu, uap, macem-macem corrosi ... + Waca liyane

Apa solusi fitting pipa?

Apa fitting pipa? Pipa fitting inti saka komponen pipe digawe saka pipe baja lan sheet baja dening welding utawa mandrel / jamur mbentuk. Fitting pipa digunakake kanggo transportasi, ngganti arah, ngepang saka utama utawa nyuda ukuran pipa. Jinis Pipa Fitting Pipa fitting yaiku ... + Waca liyane

Apa fastener

Apa iku fastener? Fastener minangka piranti hardware sing penting, sing digunakake ing akeh aplikasi sing gegandhengan karo teknik kanggo nyambungake utawa ndandani obyek loro utawa luwih kanthi mekanis. Padha dianggep minangka alternatif kanggo welding. Ing manufaktur mesin, fasteners digunakake kanggo nyekeli rong bagean bebarengan. Cepet... + Waca liyane

Apa Solusi Piping

Apa sistem pipa? Sistem perpipaan minangka klompok pipa, biasane pipa tertutup, disambungake kanthi fitting pipa, digunakake kanggo ngangkut cairan (cairan lan gas) saka sak panggonan menyang papan liyane. Panjaluk kanggo sistem pipa asale saka kasunyatan manawa titik panyimpenan utawa aliran banyu umume adoh saka papan ... + Waca liyane

Perbandingan lan analisis macem-macem tekanan sadurunge lan sawise karat tubesheet

Cathetan sinau, winates ing kemampuan wektu lan energi, ora nindakake derivasi sing ketat saka argumentasi, muga-muga ana kesalahan. SW6 saka versi 3.0 terus, ing tabung tetep anyar exchanger panas tabung plate karat sadurunge pitungan. Iki wis nggugah "penasaran" kabeh wong ... + Waca liyane

Masalah umum saka pvelite: Pitungan saka kaku geser saka tubesheet

ASME 2019 versi kode ing kaku geser allowable saka piring pipe wis diowahi, versi sadurungé saka kode allowable kaku geser 0.8S, nalika versi 2019 kode kanggo Min (0.8S, 0.533Sy), ngendi S yaiku tegangan sing diidini ing temperatur desain piring pipa, Sy yaiku tegangan hasil ... + Waca liyane

Konverter steelmaking bank pitakonan (295 pitakonan total)

Konverter steelmaking bank pitakonan (karo jawaban) Isi ing kosong (130 pitakonan total) 1. Industrial wesi murni, baja lan wesi babi kabeh wesi wesi karbon, nanging isi karbon beda.Miturut metallography, wesi karbon alloy karo w [C] ≤ minangka wesi murni industri; W [C] ≥ yaiku ... + Waca liyane

Cara milih produsen katup

Yen sampeyan butuh katup kanggo proyek sampeyan, penting banget kanggo milih produsen katup sing bener. Iki bakal njamin sampeyan entuk produk kualitas paling apik bebarengan karo layanan pelanggan sing apik. Ana sawetara faktor sing kudu digatekake nalika milih produsen katup: Kepiye cara milih ... + Waca liyane

Bentenipun antarane I-beam lan H-beam

Apa iku H-beam? Bagean silang H-beam biasane kasusun saka rong bagean: web lan flange, uga disebut pinggul lan pinggir. H-beam minangka bagean ekonomi lan baja struktur sing efisien kanthi distribusi area cross-sectional sing luwih optimal lan rasio kekuatan-kanggo-bobot sing luwih wajar, dijenengi amarga bagean salib i ... + Waca liyane

Enquery saiki

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

FOLLOW US

YouTube
  • Email kula
    Mail kanggo kita