Добавувач на решенија за цевки во Кина

Цевки од легиран челик


Лим од легиран челик

Вентил од легиран челик

Бар од легиран челик

Прирабница од легиран челик

Цевки од легиран челик Лим од легиран челик Вентил од легиран челик Бар од легиран челик Прирабница од легиран челик
Цевките од легура се тубуларни со повисоки проценти од стандардните цевки од јаглероден челик. Плоча од легура, опсег или минимална количина на легирани елементи како што се никел, молибден, хром, ванадиум итн. Вентил од легура е уред кој го регулира, насочува или контролира протокот на течност со отворање, затворање. Легура прачка, опсег или минимална количина на легирани елементи како што се никел, молибден, хром, ванадиум итн. Легираните прирабнички материјали (хром-моли) имаат поголема содржина на хром и молибден од прирабниците од јаглероден челик.

Фитинзи од легиран челик

Плоча од легиран челик

Легура на челик ingot

Легура на челик наgings

Легура на челик Прицврстување на елементи заs

Фитинзи од легиран челик Плоча од легиран челик Ингот од легиран челик Кованици од легиран челик Сврзувачки елементи од легиран челик
Цевка од легиран челик фитинзи: титаниум маици, титаниум лактите, титаниум редуктори, титаниум капи, титаниум краеви на никулецот. Легурата челичната плоча е рамна и правоаголна, која може директно да се тркала или да се исече од широка легирана челична лента. Легираниот ингот се формира со истурање на стопен челик во калапот преку канта. Ковањето од легиран челик се однесува на работниот предметe или празно добиено со фалсификување деформација на легиран челик празно. Легура стел fastener е општ термин за опишување на нешто што се користи како ограничување за држење на работите заедно со други работи.

ВО ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО

Epower Metals е интегриран производител со операции за инспекција на тестови за ковање, обработка и монтажа во куќата. Целата неопходна опрема за поддршка, вклучително и продавница за матрици способна за домашно производство се наоѓа во овој објект.

ДИЗАЈН НА ЦАРИНА

Сите производи ги исполнуваат Глобалните стандарди како што се ASTM, API, ASME, MSS, DIN, ANSI. Прилагодената димензија и посебните барања се достапни со Epower Metals.

КОМПОНЕНТА ЗА ПИПИНГ

Epower Metals има високо искусен тим во развивање и дизајнирање на најчестите компоненти за цевки применливи во индустријата за нафта, гас, петрохемија и електрани. Можни се различни компоненти со посебен дизајн и материјал.

БЕЗБЕДНА ТРАНСАКЦИЈА

Www.epowermetals.com има долгорочно и стратешко партнерство со инженерски институти, производители, логистички компании итн.

Производи

ЗА НАС

Моќни метали

www.epowermetals.com нуди разновидни нерѓосувачки цевки и цевки, прирабници и фитинзи за цевки. Можеме да понудиме производи направени по нарачка за нашите клиенти. Ако треба да купите специјални производи од нерѓосувачки производи, можеме да обезбедиме производи кои одговараат на стандардите ISO 9001 и нашата професионална металуршка технологија секогаш може да ви помогне да го направите вистинскиот избор.

Нашите производи се извезуваат во Источна Азија, Европа, Америка, Африка и други дваесетти земји. Дополнително, стекнавме добра репутација во кинеското поле за монтирање цевки.

Epower Metals е водечки снабдувач на цевка од не'рѓосувачки челикод нерѓосувачки челик прирабницаод нерѓосувачки челик вентилод нерѓосувачки челик фитинг на цевки  прицврстувач од нерѓосувачки челик производи. Нашиот целосно сертифициран производите се произведени според меѓународните стандарди и достапни по ниска цена. Нема да бидеме тепани по цена!

ВестиПовеќе

Најчесто поставувани прашањаПовеќе

Кои се решенијата за цевководи за кислород?

Што е кислород? Кислородот, хемиската формула О2, е гас без боја, мирис и вкус. Тој е најзастапениот елемент на површината на земјата. Тоа е незаменливо за повеќето животи на земјата. Го апсорбираме кислородот со вдишување воздух. Технички, кислородот се извлекува од процесот на втечнување на воздухот, а кислородот ... + Прочитај повеќе

Раствор за прирабница од нерѓосувачки челик

Кои се решенијата за прирабници од нерѓосувачки челик? Прирабниците од нерѓосувачки челик се вообичаено решение за изградба на цевководни системи. Тие се издржливи, отпорни на корозија и лесни за инсталирање. Покрај тоа, нерѓосувачкиот челик е прилично евтин материјал, што го прави привлечна опција за повеќето изведувачи. ... + Прочитај повеќе

Целосно упатство за цевководни системи

Што се цевководни системи? Системите за цевководи се користат за транспорт на течности или други течности потребни за хемиски процеси помеѓу различна опрема и крајните корисници и се состојат од различни компоненти, како што се вентили, фитинзи, вградени мерни инструменти итн., наречени „цевководни системи“. Цевководи ко ... + Прочитај повеќе

Што се решенија за цевки

Што се челични цевки? Челичната цевка е долга челична лента со шуплив пресек и без периферни споеви. Широко се користи во производството на структурни и механички делови, како што се прачки за дупчење масло, автомобилски погонски вратила, рамки за велосипеди и челични скелиња што се користат во градежништвото. Челична столица ... + Прочитај повеќе

Кои се решенијата за прирабници?

Што се прирабници на цевки? Прирабниците на цевките се дискови, јаки или прстени кои се прикачени на цевки со цел да се обезбеди поголема јачина поддршка, приклучување цевки или овозможување поврзување за повеќе предмети. Тие обично се заваруваат или се навртуваат до крајот на цевката и се завртуваат заедно. Заптивка е вметната помеѓу две ... + Прочитај повеќе

Кои се решенија за вентили?

Што се вентили? Во системите за цевководи со течност, вентилите се контролни елементи чии главни функции се да ја изолираат опремата и системите за цевки, да го регулираат протокот, да го спречат повратниот проток и да го регулираат и испуштаат притисокот. Вентилите може да се користат за контрола на протокот на разни видови течности како воздух, вода, пареа, разни корози... + Прочитај повеќе

Кои се решенијата за фитинзи за цевки?

Што се фитинзи за цевки? Цевководните фитинзи се јадрото на компонентите на цевките направени од челични цевки и челичен лим со заварување или формирање на калапи/калап. Цевните фитинзи се користат за транспорт, менување на насоката, разгранување од главната или намалување на големината на цевководот. Видови фитинзи за цевки Цевните фитинзи се ... + Прочитај повеќе

Што е прицврстувач

Што е прицврстувач? Прицврстувачот е важен хардверски уред, кој се користи во многу апликации поврзани со инженерството за механичко поврзување или фиксирање на два или повеќе објекти заедно. Тие се сметаат за алтернативи на заварувањето. Во производството на машини, прицврстувачите се користат за држење на два дела заедно. Брзо ... + Прочитај повеќе

Што се решенија за цевки

Што е цевководен систем? Систем за цевки е група на цевки, обично затворени цевки, поврзани заедно со цевководни фитинзи, кои се користат за транспорт на течности (течности и гасови) од едно место до друго. Побарувачката за цевководни системи произлегува од фактот што местата за складирање или протокот на вода генерално се далеку од местото каде што се ... + Прочитај повеќе

Споредба и анализа на различни напрегања пред и по корозија на цевчестата плоча

Забелешките од студијата, ограничени на способноста за време и енергија, не извршија ригорозно изведување на аргументот, ве молиме исправете ги сите грешки. SW6 од верзијата 3.0 наваму, новата фиксна цевка плоча разменувач на топлина цевка плоча корозија пред пресметката. Ова ја разбуди „љубопитноста“ кај сите, та ... + Прочитај повеќе

Вообичаени проблеми на пвелит: Пресметка на напрегање на смолкнување на цевчестата плоча

Верзијата на кодот ASME 2019 за дозволениот напон на смолкнување на плочата на цевката е изменета, претходната верзија на кодот за дозволен стрес на смолкнување од 0.8S, додека верзијата на кодот од 2019 година на Min (0.8S, 0.533Sy), каде што S е дозволеното напрегање при проектната температура на плочата на цевката, Sy е пропустливоста ... + Прочитај повеќе

Банка на прашања за производство на челик конвертор (вкупно 295 прашања)

Банка на прашања за производство на челик со конвертор (со одговори) Пополнете ги празните места (вкупно 130 прашања) 1. Индустриското чисто железо, челикот и суровото железо се сите железни јаглеродни легури, но нивната содржина на јаглерод е различна. Според металографијата, легурата на јаглеродот на железо со w [C] ≤ е индустриско чисто железо; W [C] ≥ е ... + Прочитај повеќе

Како да изберете производители на вентили

Кога ви треба вентил за вашиот проект, многу е важно да го изберете вистинскиот производител на вентили. Ова ќе гарантира дека ќе го добиете најквалитетниот производ заедно со одличната услуга за клиентите. Постојат неколку фактори кои треба да ги земете предвид при изборот на производител на вентили: Како да го изберам ... + Прочитај повеќе

Разликата помеѓу I-beam и H-beam

Што е H-зрак? Напречниот пресек на зракот H обично се состои од два дела: мрежа и прирабница, исто така наречени половината и раб. Зракот H е економичен пресек и ефикасен конструктивен челик со пооптимизирана дистрибуција на површината на попречниот пресек и поразумен сооднос сила-тежина, именуван затоа што неговиот пресек ги ... + Прочитај повеќе

Прашај сега

Претплатете се на нашиот билтен

СЛЕДЕТЕ САД

YouTube
  • Е-пошта ми
    Испратете ни по пошта