Kinë furnizuesi i zgjidhjes së tubacioneve: www.epowermetals.com

Furnizuesi i zgjidhjeve të tubacioneve në Kinë

Tub çeliku aliazh


Fletë çeliku aliazh

Valvula çeliku e aliazhit

Shufër çeliku aliazh

Flange çeliku aliazh

Tub çeliku aliazh Fletë çeliku aliazh Valvula çeliku e aliazhit Shufër çeliku aliazh Flange çeliku aliazh
Tubat e aliazhit janë tuba me përqindje më të larta se tubat standard prej çeliku të karbonit. Pllakë aliazh, një gamë ose sasi minimale elementësh aliazh si nikeli, molibden, krom, vanadium, etj. Një valvul aliazh është një pajisje që rregullon, drejton ose kontrollon rrjedhën e një lëngu duke hapur, mbyllur. Shirit aliazh, një gamë ose sasi minimale elementësh aliazh si nikeli, molibden, krom, vanadium, etj. Materialet e fllanxhave të aliazhit (krom-moly) kanë përmbajtje më të lartë kromi dhe molibdeni sesa fllanxhat prej çeliku të karbonit.

Pajisje çeliku aliazh

Pllakë çeliku aliazh

Alloy Steel shufër

Alloy Steel Përgings

Alloy Steel shuls

Pajisje çeliku aliazh Pllakë çeliku aliazh Shufra çeliku aliazh Forgings aliazh çeliku Mbërthyes çeliku aliazh
Tub çeliku aliazh pajisje: titan maja, titan bërryla, titan reduktues, titan kapele, titan skajet cung. Aliazhi pllaka çeliku është e sheshtë dhe drejtkëndore, e cila mund të mbështillet drejtpërdrejt ose të pritet nga shiriti i gjerë i aliazhit të çelikut. Shufra e aliazhit formohet duke derdhur çelikun e shkrirë në kallëp përmes lugës. Formëzimi i aliazhit të çelikut i referohet punimite ose bosh i përftuar nga falsifikimi i deformimit të boshllëkut të aliazhuar të çelikut. Aliazh stel fastener është një term i përgjithshëm për të përshkruar diçka që përdoret si një kufizim për t'i mbajtur gjërat së bashku me gjëra të tjera.

PRODHIM NE SHTEPI

Epower Metals është një prodhues i integruar me operacione inspektimi të testimit të falsifikimit, përpunimit dhe montimit të brendshëm. Të gjitha pajisjet e nevojshme mbështetëse, duke përfshirë një dyqan farkesh të aftë për prodhim të brendshëm, janë të vendosura në këtë objekt.

PROJEKTIMI DOGANOR

Të gjitha produktet plotësojnë Standardet Globale si ASTM, API, ASME, MSS, DIN, ANSI. Dimensioni i personalizuar dhe kërkesa speciale janë të disponueshme me Epower Metals.

KOMPONENTI I GYPAVE

Epower Metals ka një ekip me përvojë të lartë në zhvillimin dhe projektimin e komponentëve më të zakonshëm të tubacioneve të aplikueshëm në industritë e naftës, gazit, petrokimisë dhe termocentraleve. Komponentë të ndryshëm me dizajn dhe material të veçantë janë të mundshëm.

TRANSAKSION I SIGURT

Www.epowermetals.com ka partneritet afatgjatë dhe strategjik me institutet inxhinierike, prodhuesit, kompanitë logjistike etj.

Produkte

RRETH NESH

Fuqizimi i metaleve

www.epowermetals.com ofron një shumëllojshmëri tubash dhe tubash, fllanxhash dhe pajisjesh tubash inox. Ne mund të ofrojmë produkte të bëra me porosi për klientët tanë. Nëse keni nevojë të blini produkte speciale inox, ne mund të ofrojmë produkte që përputhen me standardet ISO 9001 dhe teknologjia jonë profesionale e metalurgjisë mund t'ju ndihmojë gjithmonë të bëni zgjedhjen e duhur.

Produktet tona eksportohen në Azinë Lindore, Evropë, Amerikë, Afrikë dhe vende të tjera të të njëzetat. Përveç kësaj, ne kemi fituar një reputacion të mirë në fushën kineze të montimit të tubave.

Epower Metals është furnizuesi kryesor i tub çeliku inoxçelik i pandryshkshëm fllanxhëçelik i pandryshkshëm valvulçelik i pandryshkshëm montim tubash  mbërthyes çeliku inox produkteve. Të certifikuara plotësisht produktet prodhohen sipas standardeve ndërkombëtare dhe të disponueshme me çmim të ulët. Ne nuk do të mundemi për çmimin!

Lajmemë shumë

FAQsmë shumë

Cilat janë zgjidhjet e tubacioneve të oksigjenit?

Çfarë është oksigjeni? Oksigjeni, formula kimike O2, është një gaz pa ngjyrë, pa erë dhe pa shije. Është elementi më i bollshëm në sipërfaqen e tokës. Është i domosdoshëm për shumicën e jetës në tokë. Ne thithim oksigjenin duke thithur ajrin. Teknikisht, oksigjeni nxirret nga procesi i lëngëzimit të ajrit, dhe oksigjeni ... + Lexo më shumë

Zgjidhje fllanxhe çeliku inox

Cilat janë zgjidhjet e fllanxhave prej çeliku inox? Fllanxhat prej çeliku inox janë një zgjidhje e zakonshme për ndërtimin e sistemeve të tubacioneve. Ato janë të qëndrueshme, rezistente ndaj korrozionit dhe të lehtë për t'u instaluar. Përveç kësaj, çeliku inox është një material mjaft i lirë, gjë që e bën atë një opsion tërheqës për shumicën e kontraktorëve. ... + Lexo më shumë

Udhëzime të plota për sistemet e tubacioneve

Cilat janë sistemet e tubacioneve? Sistemet e tubacioneve përdoren për të transportuar lëngje ose lëngje të tjera të nevojshme për proceset kimike ndërmjet pajisjeve të ndryshme dhe përdoruesve përfundimtarë dhe përbëhen nga komponentë të ndryshëm, si valvola, pajisje, instrumente matëse në linjë, etj., të quajtura "sisteme tubacionesh". Bashkëpunimi i tubacioneve ... + Lexo më shumë

Cilat janë zgjidhjet e tubave

Cilat janë tubat prej çeliku? Tub çeliku është një shirit i gjatë çeliku me një seksion kryq të zbrazët dhe pa nyje periferike. Përdoret gjerësisht në prodhimin e pjesëve strukturore dhe mekanike, të tilla si shufrat e shpimit të naftës, boshtet lëvizëse të automobilave, kornizat e biçikletave dhe skelat prej çeliku të përdorura në ndërtimin e ndërtesave. Gypa çeliku ... + Lexo më shumë

Cilat janë zgjidhjet e fllanxhave?

Cilat janë fllanxhat e tubave? Fllanxhat e tubave janë disqe, jakë ose unaza që janë ngjitur në tuba me qëllim të sigurimit të mbështetjes më të fortë, mbylljes së tubave ose mundësimit të lidhjeve për më shumë artikuj. Ato zakonisht ngjiten ose vidhosen në fund të tubit dhe bashkohen me bulona. Një copë litari është futur midis dy ... + Lexo më shumë

Cilat janë zgjidhjet e valvulave?

Çfarë janë valvulat? Në sistemet e tubacioneve të lëngjeve, valvulat janë elementë kontrolli, funksionet kryesore të të cilëve janë izolimi i pajisjeve dhe sistemeve të tubacioneve, rregullimi i rrjedhës, parandalimi i rrjedhjes së prapme dhe rregullimi dhe shkarkimi i presionit. Valvulat mund të përdoren për të kontrolluar rrjedhën e llojeve të ndryshme të lëngjeve si ajri, uji, avulli, korrozioni të ndryshëm ... + Lexo më shumë

Cilat janë zgjidhjet e montimit të tubave?

Cilat janë pajisjet e tubave? Pajisjet e tubave janë thelbi i komponentëve të tubave të bëra nga tub çeliku dhe fletë çeliku me saldim ose mandrel/kallëp. Pajisjet e tubave përdoren për transport, ndryshimin e drejtimit, degëzimin nga një linjë kryesore ose zvogëlimin e madhësisë së një linje tubacioni. Llojet e pajisjeve të tubave Pajisjet e tubave janë të ... + Lexo më shumë

Çfarë është një mbërthyes

Çfarë është një mbërthyes? Mbërthyes është një pajisje e rëndësishme harduerike, e cila përdoret në shumë aplikacione të lidhura me inxhinierinë për të lidhur ose rregulluar mekanikisht dy ose më shumë objekte së bashku. Ato konsiderohen si alternativa të saldimit. Në prodhimin e makinerive, lidhësit përdoren për të mbajtur dy pjesë së bashku. Shpejt... + Lexo më shumë

Cilat janë zgjidhjet e tubacioneve

Çfarë është një sistem tubacionesh? Një sistem tubacionesh është një grup tubash, zakonisht tuba të mbyllur, të lidhur së bashku me pajisje tubash, që përdoren për të transportuar lëngje (lëngje dhe gazra) nga një vend në tjetrin. Kërkesa për sistemet e tubacioneve rrjedh nga fakti se pikat e ruajtjes ose rrjedhat e ujit janë përgjithësisht larg vendit ku ato janë ... + Lexo më shumë

Krahasimi dhe analiza e sforcimeve të ndryshme para dhe pas korrozionit të fletës së tubit

Shënimet e studimit, të kufizuara në aftësinë e kohës dhe energjisë, nuk kryen një derivim rigoroz të argumentit, ju lutemi korrigjoni ndonjë gabim. SW6 nga versioni 3.0 e tutje, korrozioni i ri i pllakës së nxehtësisë së pllakës së tubit të tubit para llogaritjes. Kjo ka ngjallur “kuriozitetin” e të gjithëve, th ... + Lexo më shumë

Problemet e zakonshme të pvelitit: Llogaritja e stresit prerës të fletës së tubit

Versioni ASME 2019 i kodit për stresin e lejueshëm të prerjes së pllakës së tubit është modifikuar, versioni i mëparshëm i kodit të tensionit prerës të lejueshëm prej 0.8S, ndërsa versioni 2019 i kodit në Min (0.8S, 0.533Sy), ku S është sforcimi i lejueshëm në temperaturën e projektimit të pllakës së tubit, Sy është tendosja e rendimentit ... + Lexo më shumë

Banka e pyetjeve për prodhimin e çelikut për konvertues (295 pyetje në total)

Banka e pyetjeve për prodhimin e çelikut për konvertues (me përgjigje) Plotësoni vendet bosh (130 pyetje gjithsej) 1. Hekuri i pastër industrial, çeliku dhe hekuri i derrit janë të gjitha lidhje të karbonit të hekurit, por përmbajtja e tyre e karbonit është e ndryshme. Sipas metalografisë, aliazhi i karbonit të hekurit me w [C] ≤ është hekur i pastër industrial; W [C] ≥ është ... + Lexo më shumë

Si të zgjidhni prodhuesit e valvulave

Kur keni nevojë për një valvul për projektin tuaj, është shumë e rëndësishme të zgjidhni prodhuesin e duhur të valvulave. Kjo do të sigurojë që ju të merrni produktin me cilësi më të mirë së bashku me shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit. Ka disa faktorë që duhet t'i merrni parasysh kur zgjidhni një prodhues valvulash: Si të zgjidhni ... + Lexo më shumë

Dallimi midis rrezes I dhe rrezes H

Çfarë është rreze H? Seksioni kryq i rrezes H zakonisht përbëhet nga dy pjesë: rrjeta dhe fllanxha, të quajtura gjithashtu bel dhe buzë. Rrezja H është një seksion ekonomik dhe çelik strukturor efikas me shpërndarje më të optimizuar të sipërfaqes tërthore dhe raport më të arsyeshëm forcë-peshë, i quajtur sepse seksioni i tij kryq i ... + Lexo më shumë

Kërko tani

Regjistrohu për gazetën tonë

Ndiqni SHBA

YouTube
  • email mua
    Na dërgoni me postë