Cina supplier solusi piping: www.epowermetals.com

supplier solusi pipa Cina

Pipa Baja Paduan


Galunggung Steel Lambaran

Alloy Steel klep

Galunggung Steel Bar

Galunggung Steel Flange

Pipa Baja Paduan Galunggung Steel Lambaran Alloy Steel klep Galunggung Steel Bar Galunggung Steel Flange
Pipa alloy nyaéta tubular kalayan persentase anu langkung luhur, tibatan pipa baja karbon standar. Plat alloy, sauntuyan atawa jumlah minimum elemen alloying kayaning nikel, molybdenum, kromium, vanadium, jsb. Klep alloy mangrupikeun alat anu ngatur, ngarahkeun atanapi ngatur aliran cairan ku cara muka, nutup. Alloy bar, rentang atawa jumlah minimum elemen alloying kayaning nikel, molybdenum, kromium, vanadium, jsb. Bahan flange alloy (chrome-moly) gaduh eusi krom sareng molybdenum anu langkung luhur tibatan flanges baja karbon.

Alloy Steel fittings

Galunggung Steel Plate

Galunggung Steel ingot

Galunggung Steel keurgings

Galunggung Steel Gancangnas

Alloy Steel fittings Galunggung Steel Plate Galunggung Steel Ingot Galunggung Steel Forgings Galunggung Steel Fasteners
Pipa baja alloy kelengkapan: titanium tees, titanium siku, titanium réduksi, titanium topi, titanium rintisan tungtung. The Alloy plat baja datar tur rectangular, nu bisa digulung langsung atawa motong tina strip baja alloy lega. Ingot alloy dibentuk ku tuang baja molten kana kapang ngaliwatan ladle. Ngajalin baja alloy nujul kana workpiece atawa kosong diala ku forging deformasi tina baja alloy kosong. Paduan stembal fastener mangrupakeun istilah umum pikeun ngajelaskeun hiji hal nu dipaké salaku restraint pikeun nyekel hal babarengan jeung hal séjén.

PRODUKSI DI IMAH

Epower Metals mangrupakeun produser terpadu kalayan in-house forging, machining jeung operasi pamariksaan test assembly. Sadaya alat pangrojong anu dipikabutuh kalebet toko pajakan anu tiasa didamel di bumi aya di fasilitas ieu.

KABUPATAN DESIGN

Sadaya produk minuhan Standar Global sapertos ASTM, API, ASME, MSS, DIN, ANSI. Diménsi khusus sareng sarat khusus sayogi sareng Epower Metals.

KOMPONEN PIPA

Epower Metals gaduh tim anu berpengalaman pisan dina ngamekarkeun & ngarancang komponén pipa paling umum anu lumaku dina Industri Minyak, Gas, Petrokimia & Pembangkit Listrik. Komponén anu béda kalayan desain sareng bahan khusus tiasa waé.

TRANSAKSI AMAN

Www.epowermetals.com gaduh kerjasama jangka panjang sareng strategis sareng lembaga rékayasa, pabrik, perusahaan logistik jsb.

produk

TENTANG KAMI

Epower logam

www.epowermetals.com nawarkeun rupa-rupa tabung jeung pipa stainless, flanges na fittings pipe. Urang tiasa nawiskeun produk custom-dijieun pikeun konsumén urang. Upami anjeun kedah mésér produk stainless khusus, kami tiasa nyayogikeun produk anu saluyu sareng standar ISO 9001 sareng téknologi metalurgi profésional kami salawasna tiasa ngabantosan anjeun milih pilihan anu leres.

Produk urang diékspor ka Asia Wétan, Eropa, Amerika, Afrika sareng nagara duapuluhan sanés. Sajaba ti éta, kami geus miboga reputasi alus dina widang pipe pas Cina.

Epower Metals mangrupakeun supplier ngarah tina pipa stainless steelstainless steel flangestainless steel klepstainless steel pipa pas jeung fastener stainless steel produk. Certified pinuh kami produk anu dijieun pikeun standar internasional tur sadia pikeun harga low. Kami moal keok dina harga!

wartosTambih deui

  • Pituduh ka Milih C-bagian Steel Katuhu

    Pituduh ka Milih C-bagian Steel Katuhu

    Naon bagian C? AC bagian baja mangrupakeun bagian baja ku cross-bagian C ngawangun, nu boga tilu sisi sarta ngabentuk "C" bentuk. Bentuk kolom ieu langkung lemah tibatan kolom anu sanés, tapi ogé ngirangan biaya proyék, sareng abdi ...   Maca deui

  • Ulikan ngeunaan Forging Ngabentuk Incoloy 825 Nikel Base Alloy Flange

    Ulikan ngeunaan Forging Ngabentuk Incoloy 825 Nikel Base Alloy Flange

    Incoloy 825 mangrupikeun solusi padet nikel-beusi-kromium anu diperkuat alloy kalayan molibdenum, tambaga sareng titanium anu diciptakeun ku Amérika Special Metals. alloy ngabogaan kamampuhan pikeun nolak korosi stress ion klorida dina média asam sarta ogé geus ...   Maca deui

  • Kumaha carana ngajawab leakage of flange interface

    Kumaha carana ngajawab leakage of flange interface

    Kacilakaan bocor anu disababkeun ku antarmuka flange dina pabrik pétrokimia ogé ningkat, nyababkeun karusakan anu ageung pikeun operasi pabrik. Dina makalah ieu, urang nganalisis panyabab leakage flange, ngenalkeun konsép manajemén flange, ngajukeun pr ...   Maca deui

  • Aplikasi Desain Fleksibel Pipa dina FPSO

    Aplikasi Desain Fleksibel Pipa dina FPSO

    Dina desain pipa kapal, guna nyegah pangaruh ékspansi termal jeung kontraksi tiis tina pipa dina pipa nu, kalenturan pipa kudu dianggap nalika ngarancang pipa panjang; Lengkungan ékspansi sareng ékspansi ...   Maca deui

FAQsTambih deui

Naon solusi pipa oksigén?

Naon oksigén? Oksigén, rumus kimia O2, nyaéta gas teu warnaan, teu aya bauan sareng teu aya rasa. Éta mangrupikeun unsur anu paling seueur di permukaan bumi. Éta indispensable pikeun kalolobaan kahirupan di bumi. Urang nyerep oksigén ku ngambekan hawa. Téhnisna, oksigén sasari tina prosés liquefaction hawa, sarta oxyg ... + Baca leuwih

solusi flange stainless steel

Naon solusi flange stainless steel? Flanges stainless steel mangrupakeun solusi umum pikeun pangwangunan sistem piping. Éta awét, tahan korosi sareng gampang dipasang. Salaku tambahan, stainless steel mangrupikeun bahan anu lumayan murah, anu ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun kalolobaan kontraktor. ... + Baca leuwih

Pitunjuk lengkep pikeun sistem pipa

Naon ari sistem pipa? Sistem perpipaan dipaké pikeun ngangkut cairan atawa cairan séjén anu diperlukeun pikeun prosés kimiawi antara rupa-rupa parabot jeung pamaké tungtung sarta diwangun ku rupa-rupa komponén, kayaning valves, fittings, in-line alat ukur, jsb, disebut "sistem pipa". Pipa co... + Baca leuwih

Naon Solusi Pipa

Naon pipa baja? Pipa baja nyaéta strip panjang tina baja jeung cross-bagian kerung tur euweuh mendi periferal. Hal ieu loba dipaké dina pembuatan bagian struktural jeung mékanis, kayaning rod pangeboran minyak, shafts drive otomotif, pigura sapedah jeung Parancah baja dipaké dina konstruksi wangunan. Pip baja ... + Baca leuwih

Naon solusi flanges?

Naon flanges pipa? Flanges pipe mangrupakeun cakram, collars atawa cingcin nu napel pipa pikeun kaperluan nyadiakeun rojongan kakuatan gede, plugging pipa atawa sangkan sambungan pikeun leuwih item. Aranjeunna ilaharna dilas atawa ngaco ka tungtung pipa jeung bolted babarengan. Gasket diselapkeun antara dua ... + Baca leuwih

Naon solusi valves?

Naon ari valves? Dina sistem perpipaan cairan, klep mangrupikeun elemen kontrol anu fungsi utama pikeun ngasingkeun alat sareng sistem pipa, ngatur aliran, nyegah aliran balik, sareng ngatur sareng ngirangan tekanan. Klep bisa dipaké pikeun ngadalikeun aliran rupa-rupa jenis cairan kayaning hawa, cai, uap, rupa corrosi ... + Baca leuwih

Naon solusi fittings pipa?

Naon fittings pipa? fittings pipe mangrupakeun inti komponén pipe dijieunna tina pipa baja jeung lambar baja ku las atawa mandrel / kapang ngabentuk. Pipa fittings dipaké pikeun transportasi, ngarobah arah, branching ti utama atawa ngurangan ukuran hiji jalur pipa. Jenis Kelengkapan Pipa Kelengkapan pipa adalah... + Baca leuwih

Naon fastener a

Naon ari fastener? Fastener mangrupikeun alat hardware anu penting, anu dianggo dina seueur aplikasi rékayasa pikeun nyambungkeun atanapi ngalereskeun dua atanapi langkung objék sacara mékanis. Aranjeunna dianggap salaku alternatif pikeun las. Dina manufaktur mesin, fasteners dipaké pikeun nahan dua bagian babarengan. gancang... + Baca leuwih

Naon Dupi Piping Solusi

Naon sistem pipa? Sistem perpipaan nyaéta sakumpulan pipa, biasana pipa-pipa katutup, dihubungkeun ku alat-alat pipa, dipaké pikeun ngangkut cairan (cairan jeung gas) ti hiji tempat ka tempat séjén. Paménta pikeun sistem perpipaan asalna tina kanyataan yén titik panyimpen atanapi aliran cai umumna jauh ti tempat aranjeunna ... + Baca leuwih

Babandingan jeung analisis rupa stresses saméméh jeung sanggeus tubesheet korosi

Catetan ulikan, diwatesan ku kamampuhan waktu jeung tanaga, teu ngalaksanakeun derivasi rigorous tina argumen, mangga koreksi sagala kasalahan. SW6 ti versi 3.0 saterusna, nu anyar tetep tube plat panas exchanger tube plat korosi saméméh itungan. Ieu ngahudangkeun "kapanasaran" sadayana, th ... + Baca leuwih

Masalah umum pvelite: Itungan tegangan geser tina tubesheet

ASME 2019 Vérsi kode dina stress geser allowable tina plat pipe geus dirobah, versi saméméhna tina kode allowable stress geser 0.8S, sedengkeun versi 2019 kode mun Min (0.8S, 0.533Sy), dimana S nyaéta tegangan anu diijinkeun dina suhu desain pelat pipa, Sy nyaéta tegangan ngahasilkeun ... + Baca leuwih

Bank patarosan pembuatan baja konverter (jumlahna 295 patarosan)

Konverter steelmaking bank patarosan (kalawan jawaban) Eusian dina blanks (130 patarosan dina total) 1. Industrial beusi murni, baja jeung beusi babi téh kabéh alloy karbon beusi, tapi eusi karbon maranéhanana béda. Numutkeun metallography, alloy karbon beusi kalawan w [C] ≤ nyaéta beusi murni industri; W [C] ≥ nyaéta ... + Baca leuwih

Kumaha carana milih produsén valves

Nalika anjeun peryogi klep pikeun proyék anjeun, penting pisan pikeun milih produsén klep anu leres. Ieu bakal mastikeun yén anjeun meunang produk kualitas pangalusna babarengan jeung layanan palanggan hébat. Aya sababaraha faktor anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika milih produsén klep: Kumaha kuring milih ... + Baca leuwih

Beda antara I-beam jeung H-beam

Naon H-beam? Bagian melintang H-beam biasana diwangun ku dua bagian: web sareng flange, disebut ogé cangkéng sareng ujung. H-beam mangrupa bagian ékonomi jeung baja struktural efisien jeung distribusi aréa cross-sectional leuwih dioptimalkeun jeung rasio kakuatan-to-beurat leuwih lumrah, dingaranan alatan cross-bagian na i ... + Baca leuwih

Pananya ayeuna

Ngalanggan newsletter kami

TUTURKEUN KAMI

YouTube
  • surélék kuring
    Surat ka urang